Чорноморський флот Росії не може платити за газ у квартирах

Вівторок, 6 березня 2012, 09:57

Севастополю запропоновано узяти на баланс міста 440 квартир від Чорноморського флоту Російської Федерації.

Про це повідомив на брифінгу голова Севастопольської міськдержадміністрації Володимир Яцуба, передає УНІАН.

"Це нові будинки, починаючи з 2003 року. Частина будинків - з котельними на даху. Все передається нам, і ми готові їх забрати", - сказав він.

За словами Яцуби, це пов'язано "з ціною газу. Ціна газу Чорноморському флоту - вона ціна промислова: 510 доларів за тисячу кубометрів, а ціна побутового газу - 1200-1300 гривень. І цю різницю покривати структурам Чорноморського флоту дуже складно". Тому, додав він, міністр оборони (міністр оборони Росії Анатолій Сердюков) звернувся до мене, щоб ми розглянули питання про прийом їх (квартир)".

Реклама:

Яцуба також підкреслив: "В майбутньому ми це питання продовжуватимемо тільки за умови, що ці будинки будуть приведені у відповідність, і інженерні мережі".

За його словами, "поступово ми забиратимемо, щоб це було в одних руках у місті. Тому що там живе частина людей, які пішли на пенсію, частина втратили зв'язок з Чорноморським флотом. Ми забиратимемо ці будинки. Принаймні, я пропонуватиму це зробити".

Нагадаємо, 2 березня Яцуба заявив, що Сердюков в ході перебування з робочим візитом в Севастополі 27 лютого звернувся з проханням до керівництва міськадміністрації про прийом на баланс міста 400 квартир, які належать ЧФ Росії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: