Білорусь не обмежуватиме імпорт українських товарів

Понеділок, 5 березня 2012, 14:05

Білорусь не вводить обмеження на ввезення української продукції.

Про заявили в департаменті ветеринарного і продовольчого нагляду Мінсільгосппроду Білорусі, передає "Інтерфакс-Захід".

"У зв'язку з появою в засобах масової інформації повідомлень про введення з 15:00 годин 5 березня 2012 року білоруською стороною відповідної заборони на імпорт української продукції, департамент інформує, що між українською та білоруською сторонами налагоджений конструктивний діалог, проводиться обмін інформацією, і в робочому порядку оперативно розглядаються питання, що викликали підозри у Держветфітослужби України", - заявили в департаменті ветпроднадзора Мінсільгосппроду.

Там, підкреслили, що "білоруська сторона має намір знайти взаєморозуміння з українською стороною без введення відповідних обмежувальних заходів".

Реклама:

Раніше в ряді ЗМІ повідомлялося з посиланням на прес-службу Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України, що білоруська сторона заявила про можливе введення заборони на ввезення продукції українського виробництва найближчим часом.

Мова, зокрема, йшла про українську соняшникову олію, сіль, кукурудзу, кондитерські вироби і шрот.

Нагадаємо, Держветфітослужба України з 1 березня 2012 року тимчасово призупинила ввезення на територію України молока і молочних продуктів з Білорусі, а також тварин, сприйнятливих до АЧС, продукції та сировини з них.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: