Київський метрополітен не готовий до Євро-2012?

Вівторок, 27 березня 2012, 17:10 -

Міністерство надзвичайних ситуацій стурбоване станом забезпечення пожежної та техногенної безпеки на об'єктах КП "Київський метрополітен" та готовності підприємства реагувати на можливі надзвичайні ситуації.

Про це йдеться у повідомленні Міністерство надзвичайних ситуацій.

"Особливу тривогу викликає стан підземних споруд метрополітену, підтвердженням чого є пожежа, що сталася 14 березня на платформі станції метро "Осокорки", - йдеться у листі міністра Віктора Балоги до уряду з посиланням на інформацію, надану Державною інспекцією техногенної безпеки.

Балога наголошує, що на підприємстві тривалий час не виконуються декілька цільових програм КМДА, спрямованих на посилення протипожежного захисту об'єктів.

Реклама:

"Практично не фінансуються заходи з підвищення пожежної безпеки кабельних мереж. Також потребують ревізії та модернізації системи автоматичного захисту на більшості станцій метрополітену та системи димовидалення повітря з перегінних тунелів та станційних споруд", - зазначено в повідомленні.

Враховуючи вищевикладене, МНС пропонує уряду зобов'язати підприємство невідкладно привести об'єкти в належний протипожежний стан.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: