Гендиректор McDonald's звільниться після 40 років роботи

Четвер, 22 березня 2012, 09:41

Гендиректор найбільшої в світі мережі ресторанів фаст-фуду Джим Скіннер оголосив про відхід у відставку зі свого поста з 30 червня 2012 року.

Про це повідомляється в прес-релізі McDonald's, передає "Лєнта.ру". 

Наступником Скіннера стане директор по операціях Дон Томпсон.

Скіннер піде у відставку після 40 років роботи в компанії. Пост гендиректора він обіймав з листопада 2004 року. Причини його відставки не називаються.

Реклама:

Його основною менеджерською ідеєю стала розробка і втілення так званого "Плану перемоги" (Plan to win). Гаслом Скіннера і його команди стало "бути краще, а не просто більше", а зусилля компанії зосереджувалися не на експансії, як раніше, а на збільшенні якості та різноманітності продукції.

Кампанія Скіннера виявилася вдалою. Протягом восьми років продажі McDonald's у світі стабільно росли. Вперше за всю історію капіталізація мережі перевищила 100 мільярдів доларів.

Майбутній глава McDonald's Томпсон також є ветераном компанії. У минулому інженер-електрик, він пропрацював у ній 22 роки. У 2006-2010 він був президентом американського підрозділу McDonald's, а в 2010-му році очолив операції компанії, керуючи 33 тисячами точок в 119 країнах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: