Сланцеві площі цікавлять 15 західних та українських компаній

Вівторок, 20 березня 2012, 12:45

15 західних та українських компаній звернулись до Міністерства екології та природних ресурсів України за пакетом документації для участі в конкурсах на укладення угод про розподіл продукції на Юзівську та Олеську площі, 5 з яких вже отримали відповідну інформацію.

Про це повідомив журналістам міністр екології та природних ресурсів України Микола Злочевський, не уточнивши назви компаній, передає "Українська енергетика".

"До нас звернулись західні та українські компанії, загалом більше 15 компаній, що перевершило всі сподівання. Це ще не кінець", – сказав посадовець.

За словами міністра, сланцевий газ зробить великий прорив в енергетичній безпеці України, залучить необхідні інвестиції та нові технології.

Реклама:

Нагадаємо, що 23 лютого Україна оголосила конкурси на укладення УРП на Юзівську (Харківська та Донецька області) та Олеську (Львівська та Івано-Франківська області) площі, заявки на участь у яких приймаються до кінця 23 квітня поточного року.

Вартість пакету конкурсної документації з геологічною інформацією урядом визначені у 10,5 млн гривень (Олеська площа) та 15 млн гривень (Юзівська площа).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: