Азаров: період затягування пасків скінчився

Неділя, 18 березня 2012, 11:34

За словами прем'єр-міністра Миколи Азарова, період затягування пасків закінчився, в Україні створено фундамент для реального підвищення якості життя.

Про це він заявив на XIII з'їзді Партії регіонів, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Період затягування пасків закінчився. Нарешті створений фундамент для реального підвищення якості життя. Президент поставив перед урядом найбільш відповідальну, наймасштабнішу задачу за час незалежності Україна - реалізувати нову стратегію в соціальній політиці", - сказав Азаров.

При цьому він підкреслив, що гласною метою нової соціальної політики має стати подолання соціальної нерівності, яке виникло в Україні за 20 останніх років.

Реклама:

За словами прем'єр-міністра, для цього необхідно створити ефективну та дієву систему соціального захисту, яка б гарантувала надання допомоги кожному громадянинові України.

"Необхідно створити ефективну та дієву систему соціального захисту, яка б гарантувала надання соціальної допомоги для кожного громадянина Україна персонально. Необхідно підвищити рівень життя громадян, щоб представники всіх соціальних груп відчули позитивний ефект від розвитку економіки", - сказав він.

Також Азаров запевнив, що всі завдання, які поставив президент перед урядом щодо підвищення соціального захисту громадян будуть виконані.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!