Янукович доручив уряду спростити процедуру відкриття бізнесу

Субота, 17 березня 2012, 12:51

Президент Віктор Янукович доручив уряду до кінця цього місяця спростити процедуру відкриття бізнесу, зокрема, прийнявши відповідні нормативно-правові акти.

Дане доручення передбачене Національним планом дій на 2012 рік зі впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 р, затвердженим указом президента України Віктора Януковича №187/2012 від 12 березня 2012 року, передає УНІАН.

Для цього передбачається внести на розгляд Верховної ради законопроект про введення принципу здійснення діяльності суб'єктами приватного права без печаток.

Крім того, в березні-квітні 2012 року передбачається завершити впровадження єдиної системи електронної реєстрації юридичних і фізичних осіб-підприємців. Зокрема, Мін’юст і Укрдержреєстр до кінця березня повинні забезпечити розміщення інформації єдиного реєстру на офіційному сайті Державної реєстраційної служби.

Реклама:

Також президент доручив внести на розгляд Верховної Ради законопроект про скасування вимог щодо необхідності обов'язкового надання паперових витягів, виписок із єдиного держреєстру юридичних і фізичних осіб-підприємців.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!