"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Гендиректор "Газпром-Медіа" каже, що холдинг готовий до IPO

Середа, 14 березня 2012, 20:48

Перший віце-президент, член ради директорів "Газпромбанка" Микола Сенкевич вважає, що найбільший російський медіахолдинг "Газпром-Медіа", який належить банку, зараз готовий до виходу на IPO.

Про це йдеться в заяві Сенкевича, який також є головою правління і гендиректором медіахолдингу, передають "Риа новости".

"Високий рівень капіталізації холдингу і повна відповідність міжнародним бізнес-процесам і стандартам дозволяє - в разі рішення акціонерів - здійснити виведення на IPO як усього "Газпром-Медіа холдингу", так і окремих його компаній", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, член ради директорів "Газпромбанка" Олександр Краснєнков не виключав продаж банком найбільшого російського медіахолдингу.

Реклама:

Проте Сенкевич заявив, що не розглядає питання продажу "Газпром-Медіа холдингу".

У медіахолдинг, утворений в 1998 році, входять телекомпанії НТВ, ТНТ, супутникова телекомпанія НТВ-Плюс, радіостанції "Ехо Москви", "Перше популярне радіо", Сіті-FM, Relax-FM, "Дитяче радіо", видавництво "Сім днів" , кінокомпанія "НТВ-Кіно", кінотеатри "Жовтень", "Кристал-Палас", інтернет-портал RuTube, ТОВ "Газпром-Медіа" (продаж реклами) та інші компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: