Завод Пінчука оскаржить 570 мільйонів боргу за газ

Середа, 14 березня 2012, 12:41

Корпорація "Інтерпайп" Віктора Пінчука має намір подати апеляцію на рішення господарського суду Дніпропетровської області від 1 березня 2012 року про стягнення заборгованості за газ з ВАТ "Інтерпайп НТЗ".

Про це ідеться у коментарі прес-служби компанії, який отримала "Економічна правда".

"Компанія вважає, що суд при розгляді справи не врахував усіх обставин", - наголошується у повідомленні.

У компанії поінформували, що розмір заборгованості "Інтерпайп НТЗ" перед дочірньою компанією НАК "Нафтогаз України" на 1 березня становив 570 млн гривень.

Реклама:

Разом із тим, інша дочірня компанія НАК "Нафтогазу України" – "Укртрансгаз" - має заборгованість перед "Інтерпайпом" в розмірі 586 млн гривень за вже поставлені труби.

"Нині сторони перебувають у процесі узгодження механізму якнайшвидшого погашення взаємної заборгованості", - поінформували у прес-службі.

Як повідомлялося, Господарський суд Дніпропетровської області 1 березня 2012 року за позовом прокуратури Дніпропетровська в інтересах держави в особі Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, НАК "Нафтогаз України" стягнув з ВАТ "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод" заборгованість за використаний природний газ у сумі 570,6 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: