"Комерсант" відстоює достовірність інформації про Клюєва і Єврокомісію

Середа, 8 лютого 2012, 17:12

Газета "Комерсант-Україна" відстоює достовірність своєї інформації про те, що Єврокомісія зупинила фіндопомогу Україні обсягом більше 160 млн євро на рік через нецільове використання першого траншу на програми, що мають відношення до першого віце-прем'єра Андрія Клюєву.

"Сьогодні офіційний представник Єврокомісії Пітер Стано в заяві для інформаційних агентств звинуватив газету "Комерсант" в оприлюдненні неправдивої інформації про діяльність ЄК в статті Сергія Сидоренка "Україні постала в новому світлі", опублікованій у номері від 8 лютого. Стано заявив також, що представництво ЄС в Києві буде вимагати спростування відповідної інформації", - ідеться у повідомленні на веб-сайті видання.

"Газета "Комерсант" наполягає, що інформація, викладена в замітці, відповідає дійсності. Всі наведені цитати вірні, їх авторство дійсно належить високопоставленому чиновнику ЄК", - наголосили в редакції.

У свою чергу газета вимагає від Єврокомісії відкликати неправдиві звинувачення, пред'явлені її офіційним представником.

Реклама:

"У випадку, якщо Єврокомісія наполягатиме на колишній позиції, "Комерсант" залишає за собою право опублікувати документальні докази і надати свідчення людей, присутніх при бесіді Сергія Сидоренка з процитованим у статті чиновником ЄК, а також надати роздруківки процитованої в статті офіційної переписки "Комерсант" з європейськими чиновниками", - наголосили у виданні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!