Янукович очікує реформування "Нафтогазу" в 2012 році

Вівторок, 7 лютого 2012, 11:07

Президент Віктор Янукович прогнозує, що 2012 рік буде складним для країни в економічному плані, і закликає народних депутатів до консолідації і порозуміння.

Про це заявив глава держави у своєму виступі на відкритті 10-ї сесії Верховної ради 7 лютого, передає "Інтерфакс-Україна".

"В економічному плані цей рік буде дуже непростим. Необхідно мінімізувати ризики нового світової кризи", - сказав Янукович.

Серед першочергових завдань він, зокрема, назвав внесення в парламент проекту закону про реформування НАК "Нафтогаз України", роботу в напрямку регулювання експортної діяльності та транспортної інфраструктури, посилення в сфері енергоефективності, реалізацію нової аграрної політики та ін

Реклама:

"Саме в 2012 році ми повинні подолати комплекс меншовартості. Цього можна досягти тільки шляхом консолідації і порозуміння", - сказав Янукович.

Президент висловив упевненість, що "кожен з присутніх в залі буде відчувати свою відповідальність за те, що відбувається в країні".

Глава держави також назвав ряд досягнень країни за минулий рік, у тому числі збільшення ВВП на 5,2%, інфляцію на рівні 4,6%, стабільність національної валюти, "поступове збільшення доходів людей".

"У 2011 році національна економіка продемонструвала здатність до розвитку ... Позитивні підсумки 2011 року - це лише підстава для копіткої роботи", - зазначив Янукович.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: