"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ахметов залучив 260 мільйонів доларів кредиту від UniCredit Group

Середа, 29 лютого 2012, 19:46

Український енергохолдинг ДТЕК уклав угоди з UniCreditBank Austria AG i Укрсоцбанком (Київ), що входить до UniCredit Group, про вiдкриття трирiчних кредитних лiнiй вiдповiдно на 150 млн доларів i 110 млн доларів.

Про це йдеться в бiржовому повiдомленнi ДТЕК у середу, передає "Інтерфакс-Україна".

Кошти першої кредитної лiнiї буде використано на загальнi корпоративнi цiлi, але не обмежуючись, на фiнансування обiгового капiталу та капiтальних вкладень вiдповiдно до довгострокової стратегiї групи розвитку бiзнесу.

Другу кредитну лiнiю залучено для фiнансування обiгового капiталу.

Реклама:

Операцiю органiзував Укрсоцбанк, член UniCredit Group.

"ДТЕК активно спiвпрацює з мiсцевими та iноземними банками для фiнансування стратегiчних проектiв компанiї. Порiвняно з нашими колегами компанiя є однiєю з найефективнiших з точки зору стабiльних фiнансових показникiв, що вiдображають нашу здатнiсть обслуговувати свої зобов'язання", - прокоментував угоди фiнансовий директор ДТЕК Всеволод Старухiн.

"Банк також розглядає можливiсть надання ДТЕК iнших високоякiсних структурованих фiнансових продуктiв для пiдтримки його планiв iз модернiзацiї та розширення", - зазначив начальник департаменту корпоративного фiнансування та консультацiйних послуг Укрсоцбанку.

Нагадаємо, ДТЕК створений у 2005 роцi для управлiння енергетичними активами групи "Систем Кепiтал Менеджмент" олігарха ріната Ахметова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: