Скандального мера взяли на хабарі

Середа, 29 лютого 2012, 18:55

Мера Болграда (Одеської області) Сергія Корольова затримали за отримання хабарів в розмірі 30 тисяч доларів і 50 тисяч гривень.

Про це повідомив в.о. начальника відділу по зв'язках із громадськістю ГУ МВС України в Одеській області Володимир Шаблієнко в середу, передає "Інтерфакс-Україна".

За словами Шаблієнка, ці гроші Корольов отримав за відчуження двох нерухомих об'єктів комунальної власності.

Одночасно із затриманням Королева завершила роботу комісія Одеської обласної організації Партії регіонів, яка вивчала скандальні ситуації, в які потрапляв Корольов останнім часом.

Реклама:

Заступник глави Одеської обласної організації Партії регіонів Олег Майборода повідомив, що за результатами роботи цієї комісії на найближчу раду партійної організації буде винесено питання про позбавлення Королева членства в партії.

При цьому, за словами Майбороди, він поки не знає про затримання Королева правоохоронцями.

Як повідомлялося, Корольов неодноразово ставав об'єктом уваги ЗМІ.

В кінці грудня 2011 року він на особистому джипі "Volvo" скоїв зіткнення з машиною "швидкої допомоги". У ДТП ніхто не постраждав, а мер Болграда обіцяв медикам за свій рахунок відремонтувати постраждалу "швидку".

Факт ДТП Одеська обласна Державтоінспекція не зафіксувала. Однак ряд одеських ЗМІ з посиланням на очевидців ДТП тоді повідомляли, що мер Болграда виглядав нетверезим.

До цього, в жовтні 2011 року він на тому ж "Volvo" збив в селі Василівка 5-річного хлопчика. Дитина потрапила до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою і струсом мозку. При цьому, в ДАІ заявили, що вини водія в ДТП не було, так як дитина несподівано вискочила на проїжджу частину.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!