Ківалов каже, що телевізори по два мільйони купить сам

Вівторок, 28 лютого 2012, 13:31

Покупка телевізійних приймачів для Одеської юракадемії вартістю 2 млн гривень кожен буде здійснена не за бюджетні гроші.

Про це заявив президент вишу Сергій Ківалов, повідомляє його прес-служба.

За його словами, покупка ще не відбулася - поки лише проведений тендер.

"Покупка екранів, якщо така відбудеться, буде здійснена не за рахунок державних коштів, а з нашого спеціального фонду .... У нас є спеціальний фонд, в який надходять кошти від навчання студентів та інші доходи від платних послуг. Слід зазначити, що кошти спеціального фонду університету значно перевищують бюджетне фінансування", - пояснив він.

Реклама:

Як розповів Ківалов, екрани будуть встановлені в районі трьох стадіонів університету.

"Також ми плануємо поставити екрани в інших місцях міста, де їх побачить максимальна кількість одеситів і гостей міста. Використовувати екрани ми плануємо для популяризації нашого університету, а так само для інформування всіх бажаючих про те, що відбувається у ВНЗ, чим він живе", - зазначив він.

Ківалов підкреслив, що Одеська юракадемія - державний університет, і "все, що ми створюємо, належало, належить і належатиме державі".

Раніше ЗМІ повідомляли, що Національний університет "Одеська юридична академія" провів тендер на закупівлю п'яти телевізійних приймачів на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.

Домовлено про придбання кольорових світлодіодних екранів, три з яких мають площу 28 квадратних метрів, два - 12,5 квадратних метрів. Середня вартість одного екрану складе понад 2 мільйони гривень.

Повідомлялося, що закупівля здійснена за кошти держбюджету.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!