"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ФДМ продав київський "Изумруд" юрособі

Понеділок, 27 лютого 2012, 16:19

Фонд держмайна продав на аукціоні цілісний майновий комплекс (ЦВК) київського держпідприємства "Изумруд" (раніше - Київська фабрика з виробництва алмазів) юридичній особі.

Про це повідомили у прес-службі відомства, передає "Інтерфакс-Україна".

Назва юрособи, як і сума угоди, не оприлюднюються до укладення договору купівлі-продажу.

Як повідомлялося, аукціон з продажу ЦВК київського держпідприємства "Изумруд" відбувся 23 лютого зі стартовою ціною продажу 31,9 млн гривень (з ПДВ), тоді як попередній конкурс, призначений на 30 грудня 2010 року, не відбувся через те, що в ньому взяв участь лише один претендент при мінімально необхідних двох.

Реклама:

ФДМ в серпні 2011 року знизив початкову ціну продажу підприємства на повторному аукціоні, призначеному на 27 жовтня 2011 року, в 2,3 рази - до 31,9 млн гривень (з ПДВ), проте він не відбувся у зв'язку із запитом правоохоронних органів щодо умов проведення аукціону.

Умови конкурсу передбачають збереження покупцем профілю основних видів діяльності підприємства та забезпечення подальшого функціонування виробництва на суму не менше 1,6 млн доларів; інвестування в закупівлю алмазної сировини і забезпечення виробництва ювелірних виробів у розмірі 18 млн доларів.

За даними ФДМ, до складу ЦВК "Изумруда" входять 23 об'єкти нерухомості в Києві.

Підприємство також має у своєму розпорядженні дві земельні ділянки в Києві по вул. Сім'ї Сосніних, 11 площею 4,69 га та смт Рокитне Рівненської області по вул. Незалежності, 11 площею 0,746 га.

Активи підприємства в 2010 році зменшилися на 13,5% в порівнянні з 2009 роком - до 33,08 млн гривень.

Серед основних видів діяльності підприємства "Изумруд" - виробництво ювелірних виробів, здача в оренду власного майна, роздрібна торгівля годинниками та ювелірними виробами.

Статутний капітал підприємства"Изумруд" становить 52,068 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!