"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ДПСУ побила рекорд із відшкодування ПДВ в автоматичному режимі

Четвер, 23 лютого 2012, 17:20

За підсумками січня 2012 року Державна податкова служба (ДПСУ) зафіксувала найвищий показник відшкодування податку на додану вартість підприємствам-експортерам в автоматичному режимі - 81% підприємств.

Про це заявив очільник відомства Олександр Клименко на зустрічі з керівництвом Федерації роботодавців у четвер, повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Все більше платників за власною ініціативою намагаються удосконалити свою діяльність відповідно до вимог закону, щоб потрапити в число мають право на "автомат". Податкова служба всіляко підтримуватиме прагнення бізнесу до розвитку і впровадженню цивілізованих схем у роботі", - сказав він.

За словами Клименка, потенційні одержувачі автоматичного відшкодування ПДВ стрімко скорочують податкові борги (з 211 боржників залишилося 78), а також істотно підвищують зарплату на своїх підприємствах.

Реклама:

"Крім того, за рік уп'ятеро скоротилося число підприємств, які мали розбіжності між власним податковим кредитом і податковими зобов'язаннями своїх контрагентів - з 1753 до 311 платників", - поінформував він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: