Ярославський став співвласником "XXI Століття"

Четвер, 23 лютого 2012, 16:45

Компанія DCH IMMO Limited (DCH), власником якої є бізнесмен Олександр Ярославський, купує за 10,3 млн доларів 50% в компанії Ovaro Holding Limited, яка володіє близько 60,1% статутного капіталу XXI Century Investments Public Limited, холдингової компанії девелоперської групи "XXI Століття" (Київ).

Про це повідомляє портал "Дело" із посиланням на інформацію девелопера на Лондонській фондовій біржі, в результаті операції, яка, як очікується, буде завершена до 20 березня, підконтрольна генеральному директору та виконуючому обов'язки голови ради директорів XXI Century Investments Олег Салмін компанія Bremille Investments Limited продасть DCH IMMO Limited 4 тис. акцій.

В результаті операції Ярославський і Салмін контролюватимуть приблизно по 30,05% випущеного акціонерного капіталу XXI Century через Ovaro, яка є власником 268 млн 395,302 тис. простих акцій (близько 60,1% XXI Century).

У повідомленні також наголошується, що XXI Century після реструктуризації боргів в 2011 році повинна 4 млн доларів компанії Grenheim Investments Limited, 100% якої належить DCH.

Реклама:

Раніше повідомлялося, що Салмін на початку лютого 2012 року збільшив до 100% частку в компанії Ovaro Holding Limited, яка володіє близько 60,1% статутного капіталу XXI Century.

Сума операції, в результаті якої Renaissance Group Holdings Limited вийшла зі складу акціонерів XXI Century, склала близько 5,4 млн доларів.

Як відомо, акціонерами XXI Century на сьогодні виступають JPMorgan, HSBC Global, Credit Suisse, The Bank of New York, ING Bank, Unicredit, Goldman Sachs International, Chase.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!