Азаров каже, що Хорошковський займатиметься євроінтеграцією

Четвер, 23 лютого 2012, 12:51

Питання євроінтеграції входять в коло основних обов'язків, які буде виконувати новопризначений перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, йдеться у повідомленні на сайті уряду.

"Найголовніший напрямок - це європейська інтеграція, саме цьому напрямку ми приділяємо величезну увагу", - наголосив Микола Азаров.

При цьому глава уряду підкреслив, що перед Валерієм Хорошковським стоїть складне завдання – спільно з МЗС, спільно зі всіма міністерствами та відомствами налагодити роботу так, щоб вона реально рухалась до поставленої мети – європейської інтеграції, і результати такої роботи були очевидними.

Реклама:

Зокрема, Микола Азаров поставив завдання "зробити все, щоб, як домовлявся президент з керівництвом Європейської комісії, ми в 2013 році реалізували безвізовий режим".

Також на порядку денному роботи першого віце-прем’єр-міністра стоять питання зони вільної торгівлі, зокрема парафування відповідної угоди та "величезна робота по ратифікації цієї угоди".

Азаров наголосив на необхідності адаптації нашого законодавства до норм ЄС.

За його словами, наразі ця робота ведеться дещо формально.

При цьому Азаров підкреслив, що Валерій Хорошковський також куруватиме всі питання, пов’язані з економікою та фінансами.

Окрім цього, на першого віце-прем’єр-міністра покладено обов’язки координації та вирішення всіх робочих питань взаємодії між міністерства та відомствами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: