"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Порошенка затвердили міністром, але він, кажуть, відмовився

Четвер, 23 лютого 2012, 12:18

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов підтверджує, що міністром фінансів України призначений Юрій Колобов, а міністром економічного розвитку і торгівлі - Петро Порошенко.

 

"На даний момент міністром фінансів затверджено Колобова, а міністром економіки Порошенко",-заявив він на брифінгу в четвер у Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

Єфремов підкреслив, що це офіційна інформація.

Водночас, депутат від БЮТ Андрій Шкіль повідомив "Українській правді", що Порошенко відмовився від посади міністра економічного розвитку і торгівлі.

Реклама:

Шкіль послався на екс-главу фракції БЮТ Івана Кириленка.

"Сьогодні зранку Іван Григорович бачив Порошенка, і той повідомив, що відмовився від цієї посади", - сказав Шкіль.

Нагадаємо, 14 лютого президент Віктор Янукович звільнив з посади першого віце-прем'єра - міністра економічного розвитку і торгівлі Андрія Клюєва і призначив його на посаду голови Ради національної безпеки і оборони.

Потім 22 лютого глава держави призначив першим віце-прем'єром Валерія Хорошковського, який з 18 січня цього року був міністром фінансів, а до цього майже два роки очолював Службу безпеки України.

Колобов в квітні 2010 року був призначений на пост заступника голови правління Нацбанку, в листопаді того ж року став першим заступником голови правління НБУ.

До цього він працював в "Укрексімбанку", був головою правління БТА Банку, директором казначейства Ощадбанку, радником з банківських питань ТОВ "Фінансова компанія Кібріт".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!