"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Google буде показувати котирування LSE в реальному часі

Вівторок, 21 лютого 2012, 19:48

London Stock Exchange Group надаватиме Google ринкові дані в реальному часі, поліпшуючи тим самим функцію Google Finance, яка нині пропонує безкоштовний доступ до цін на акції лондонської біржі тільки з 15-хвилинною затримкою.

Це рішення демонструє зростаючу міць інтернету в сфері передачі даних, раніше доступних тільки передплатникам спеціалізованих служб, таких як Thomson Reuters і Bloomberg LP, відзначає агентство Reuters.

"Додавання котирувань в реальному часі з Лондонської фондової біржі та італійської біржі дозволить нашим користувачам краще відстежувати ринкові зміни, управляти портфелями і стежити за економічними і фінансовими подіями в Європі", - сказав Максим Едельман з Google Strategic Partnerships.

Досі Google Finance, яка конкурує з Yahoo! Finance, давала тільки останню ціну акції, але не більш деталізовану інформацію, яка потрібна професійним інвесторам.

Реклама:

Доставка цих даних також повільніша, ніж у спеціалізованих служб.

Google уже надає біржові показники в реальному часі з Нью-йоркської фондової біржі, Nasdaq і бірж в Китаї та Індії.

Програма Google Finance безкоштовна для користувачів і фінансується за рахунок реклами.

"Це говорить про те, що альтернативні агрегатори даних можуть замінити деякі базові сервіси Thomson Reuters або Bloomberg, але ... те, що Thomson Reuters і Bloomberg надають одним пакетом, не можна замінити тим, що надає Google Finance", - сказав Томас Сінглхерст із Citigroup.

Едельман уже оголосив про нову службі передачі котирувань в реальному часі з Лондонської фондової біржі, німецької Deutsche Boerse й італійської біржі в блозі Google Finance (googlefinanceblog.blogspot.com).

Ця угода - перша угода такого плану для Лондонської фондової біржі і вона не ексклюзивна, що означає, що біржа може укладати подібні угоди і з конкурентами Google.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!