"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Київщина підписала міжнародні інвестиційні угоди на 1,5 мільярда доларів

Вівторок, 21 лютого 2012, 15:45

Керівництво Київської облдержадміністрації уклало низку міжнародних договорів про співпрацю та залучення інвестицій.

Відповідні меморандуми були підписані у вівторок за участі голови Київської ОДА Анатолія ПРисяжнюка в рамках Міжнародного інвестиційного форуму, який відбувся у столичному "Українському домі", повідомляє агентство УНІАН.

"Ми продемонстрували людям, які приїхали на наш міжнародний форум, що Київщина дуже потужна. Я підписав цілу низку меморандумів, і ця робота буде ще продовжуватися", - сказав губернатор.

За його словами, зокрема, влада узгодила дуже цікавий проект з однією із данських компаній щодо будівництва в Яготинському районі заводу з виробництва теплоізоляційних матеріалів, що дасть змогу залучити майже 1,5 млрд гривень інвестицій.

Реклама:

Крім того, губернатор Київщини зазначив, що в рамках форуму була укладена також низка угод про реалізацію соціальних проектів, які стосуються, зокрема, впровадження в школах швидкісного інтернету, відновлення бібліотек тощо.

"Я задоволений у зацікавленості до Київського регіону і впевнений, що в цьому році ці проекти будуть втілені в життя", - зазначив Присяжнюк.

Разом із тим він зауважив, що робота із залучення інвестицій у столичний регіон проводилась і до цього форуму й продовжуватиметься у майбутньому.

Присяжнюк повідомив, що загалом в рамках підписаних сьогодні і раніше договорів Київщина залучила понад 1,5 млрд доларів інвестицій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!