У Росії запевняють: Янукович зустрінеться з їхнім президентом ще цього року

Понеділок, 20 лютого 2012, 20:22

У 2012 році відбудеться чергове засідання міждержавної російсько-української комісії, очолюваної главами двох держав.

Про це заявив на зустрічі зі студентами дипломатичної академії в Києві у понеділок спікер Держдуми Сергій Наришкін, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"У тому, що засідання відбудеться цього року, я переконаний", - сказав Наришкін.

Він закликав не драматизувати цю ситуацію, зауваживши, що робота йде на інших майданчиках, хоча, звичайно, міждержавна російсько-українська комісія - "це найважливіший міждержавний майданчик для переговорів, розвитку співпраці в всіх галузях".

Реклама:

Спікер нагадав, що до останнього часу, до обрання головою Держдуми, був секретарем цієї комісії і активно брав участь в її роботі.

До наступного засідання "напрацьовується той матеріал, який буде озвучений під час чергового проведення міждержавної комісії", - сказав глава Держдуми.

За словами Наришкіна, ідеться, в першу чергу, про питання делімітації кордонів, які є дуже важливими, а також про підготовку матеріалів, пов'язаних із гуманітарним співробітництвом.

Що стосується точного терміну засідання, то він ще не визначений, але, безумовно, 2012 року таке засідання відбудеться, і, як підкреслив Наришкін, його візит до Києва - "крок до того, щоб це засідання відбулося якомога швидше".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!