"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Податкова запрошує бізнесменів поспілкуватися

Четвер, 2 лютого 2012, 16:47

Державна податкова служба запрошує підприємців приходити на відриті зустрічі з податківцями у лютому й розповідати про наявні проблеми.

Як повідомляє прес-служба відомства, голова ДПС Олександр Клименко доручив керівникам регіональних підрозділів податкової служби протягом лютого провести такі зустрічі з представниками підприємницької спільноти.

"Під час цих заходів підприємці зможуть висловити свої побажання щодо організації роботи податкового відомства в 2012-му році, обговорити спірні питання, з’ясувати формат співробітництва з ДПСУ з урахуванням змін у законодавстві, що набрали чинності з 1 січня 2012 року", - говориться в повідомленні.

Голова ДПС закликав представників бізнесу бути відвертими.

Реклама:

"Нам не потрібні формальні заходи на кшталт "партзборів". Я акцентував увагу своїх колег на тому, що це має бути живе спілкування. У форматі прямих відповідей на гострі запитання, жвавої дискусії, плідного пошуку компромісів", - сказав Клименко.

"Нам необхідно відчувати настрої підприємницької спільноти, їхні очікування, щоб грамотно планувати свою роботу відповідно до їхніх потреб", - пояснив він.

Керівник податкового відомства запевнив, що всі отримані пропозиції та зауваження будуть ретельно вивчені як у регіонах, так і центральним апаратом ДПС.

"Графік зустрічей – відкритий. І я прошу всіх підприємців, кому є що сказати, прийти на відверту розмову із податківцями у своєму регіоні. Тому що замовчування проблем ще ніколи не допомагало їх вирішити", - заявив Клименко.

Графік розміщено на сайті Державної податкової служби.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: