У Держрезерві запевняють, що до морозів готові

Четвер, 2 лютого 2012, 11:28

Державне агентство резерву (Держрезерв) готове задіяти всі наявні ресурси для оперативного реагування на можливі негативні наслідки аномальних морозів, які встановилися в Україні.

Про це заявив голова Держрезерву Олексій Лелюк, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Держрезерв включений до оперативної урядової групи, у відомства є достатньо резервів для того, щоб за рішенням Кабміну допомогти в разі потреби постраждалим від морозу регіонам", - сказав він.

Лелюк повідомив, що в мобілізаційному резерві є буржуйки, намети, теплі ковдри, зимова білизна, а також вугілля та паливо, які будуть використані у разі необхідності.

Реклама:

"Поки до нас звернень не було, але Держрезерв у будь-який момент готовий реагувати на екстремальні ситуації", - підкреслив він.

За словами керівника агентства, підприємства системи резерву, де зберігаються засоби обігріву і паливо, розміщені по всій Україні і здатні оперативно допомогти будь-якій області, якщо надійде сигнал лиха.

Також він повідомив, що Держрезерв має достатні запаси продовольства для реагування не тільки на погодні умови, але і на ситуації, пов'язані із дефіцитом продовольства і стрибком цін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: