Азаров подарує айтішникам податкові пільги на 20 років

Четвер, 2 лютого 2012, 10:33

Введення довгострокового пільгового податкового режиму з перехідними положеннями для -галузі знайшло підтримку у прем'єра Миколи Азарова.

Про це він розповів у ході зустрічі з питань підготовки до другого читання в парламенті законопроектів щодо розвитку галузі, які передбачають можливість переходу від п'ятирічного податкового експерименту на постійну основу і введення пільгових податкових ставок, зокрема ставки податку на прибуток у розмірі 5%, повідомляє ТСН.

Азаров також висловився за збільшення терміну встановлення податкового режиму: "Ніхто всерйоз гроші не буде вкладати із розрахунку на 5 років. На мою думку, треба б робити 15-20 років, а це, по суті, безстроково".

Також Кабмін хоче встановити перехідний період відносно прибуткового податку в -галузі, що передбачає встановлення мінімальної ставки, яка буде поступово підвищуватися.

Реклама:

Як раніше повідомлялося, Україна потрапила до ТОП-10 країн-лідерів у розробці програмного забезпечення.

Головною перевагою вітчизняних спеціалістів перед конкурентами є високий рівень технічної освіти та висока майстерність програмних інженерів, вважають експерти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!