"Укрзалізниця" приймає групові заявки футбольних уболівальників

Субота, 18 лютого 2012, 11:47

"Укрзалізниця" спільно з польськими залізничниками почала приймати заявки на групові перевезення вболівальників під час чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

Про це йдеться у повідомленні "Укрзалізниці" з посиланням на заступника генерального директора відомства Леоніда Лобойка, передає УНІАН.

"Вболівальники зі Швеції до міста Гдиня (Польща) будуть переправлені поромом, звідти наземним транспортом до міста Гданськ (Польща), а далі залізницею до міста Хелм (Польща), де пройдуть митний контроль і будуть пересаджені на українські поїзди, які прямуватимуть до столиці України», - сказав Лобойко.

Також він повідомив, що для шведських уболівальників буде сформовано три поїзди з можливістю збільшення їх кількості, а за запитом туристичної компанії Eurocult розробляється заявка на перевезення вболівальників футбольної збірної Королівства Нідерланди з Хелма до Харкова.

Реклама:

Нагадаємо, в Україні, крім збірної нашої країни і Швеції, на час проведення чемпіонату Європи з футболу планує поселитися команда збірної Франції.

Збірні Данії, Німеччини, Португалії, Англії, Нідерландів проводитимуть групові матчі на стадіонах України.

Також в Україні відбудуться два матчі чвертьфіналу, один півфінал і фінал Євро-2012.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: