"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Україна хоче пришвидшити парафування Угоди про асоціацію з ЄС

П'ятниця, 17 лютого 2012, 16:18

Україна і Євросоюз повинні докласти всіх зусиль для якнайшвидшого парафування Угоди про асоціацію і для її підписання до кінця 2012 року.

Про це заявив керівник головного управління з питань міжнародних відносин адміністрації президента Андрій Гончарук під час візиту до Брюсселя, передає DT.UA.

Радник президента зустрівся з комісаром Європейської комісії з питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле і дипломатичним радником президента Європейської ради Золтаном Мартінушем.

Основну увагу сторони приділили пріоритетам співпраці України та Європейського cоюзу на нинішньому етапі, перш за все у контексті завершення процесу укладання Угоди про асоціацію та діалогу щодо безвізового режиму, наголошується у повідомленні прес-служби президента.

Реклама:

Нагадаємо, 15 лютого Штефан Фюле поставив під сумнів безперешкодне підписання Угоди про асоціацію до виконання Києвом своїх політичних зобов'язань.

Зокрема Фюле зазначив, що "останні політичні події в Україні викликають серйозні питання про готовність української влади дотримуватися зобов'язань, закріплених в Угоді, зокрема в області верховенства права та дотримання політичного плюралізму".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!