Каськів підписав з Туреччиною протокол про енергетичну співпрацю

Четвер, 16 лютого 2012, 18:12

Україна і Туреччина підписали протокол, що регулює механізм двосторонньої співпраці в рамках реалізації спільних енергетичних проектів.

Про це йдеться у повідомленні на сайті уряду.

"15 лютого в рамках візиту турецької делегації в Україну, на чолі з Міністром енергетики та природних ресурсів Туреччини Танером Йилдизом та за участю керівників: турецької компанії "BOTAŞ" (Боташ) - Фазилем Шенелем, та компанії "EÜAŞ" (ЕРВ) - Мехметом Бічером, був підписаний протокол, який регулює механізм двосторонньої співпраці в рамках реалізації спільних енергетичних проектів", - сказано в повідомленні.

З української сторони документ був підписаний головою двосторонньої українсько-турецької робочої групи з питань співпраці в енергетичній сфері, керівником Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владиславом Каськівим.

Реклама:

"Сьогодні ми здійснюємо практичну роботу щодо спільної реалізації трьох проектів у сфері енергопостачання, що передбачають збільшення енергетичної незалежності України", - прокоментував Каськів.

"Вже зараз розпочала діяльність двостороння технічна група, яку з української сторони представляють Держінвестпроект, Міненерговугілля, НАК "Нафтогаз України" і ДК "Укртрансгаз". Динаміка співробітництва дозволяє нам розраховувати на швидкі й конкретні результати", - підкреслив Каськів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!