"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Кернеса заплатять 12 мільйонів за комп’ютерну програму

Середа, 15 лютого 2012, 13:54

КП "Харківський метрополітен" заплатить 12 млн гривень за право виключного користування комп’ютерною програмою.

Про це повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику держзакупівель".

Згідно з укладеною 7 лютого угодою, підприємство "Пентафлоп" надасть метрополітену виключні права на використання комп’ютерної програми, задіяної в новій системі оплати в метро.

Комп’ютерна програма "Автоматизована система оплати проїзду та обліку пасажирів в міському наземному і підземному громадському транспорті" дасть можливість послідовно перевести метрополітен на застосування паперових квитків, зазначає видання.

Реклама:

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", що пов’язано з захистом прав інтелектуальної власності ТОВ "Пентафлоп" на вказану комп’ютерну програму.

При цьому не повідомляється чи одноразово придбано всі права на цю програму, чи 12 млн грн буде сплачено за право використання програми лише протягом 2012 року.

ТОВ "Пентафлоп" було створено напередодні цієї оборудки. Компанія зареєстрована в Києві по вул. Миколи Василенка, будинок 7-А, офіс 1-11. Директор – Чувашов Роман Володимирович.

Як відомо, раніше "Харківський метрополітен" уклав угоду вартістю 17,60 млн грн на технічне переоснащення системи оплати за проїзд для використання паперових квитків на 29 станціях метрополітену в 2012 році.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!