В Ерсте Банку поскаржилися на фальшивого "близнюка"

Вівторок, 14 лютого 2012, 13:28

АТ "Ерсте Банк" та Erste Group не мають стосунку до рекламних оголошень "Українського Прогресивного Альянсу" із використанням позначення "Б.А.Н.К. ERSTE".

Про це ідеться у повідомленні прес-служби Ерсте Банку.

"У пресі по всій території України з’являються рекламні оголошення ТОВ "Український Прогресивний Альянс" із використанням позначення "Б.А.Н.К. ERSTE" (Б.А.Н.К. – "більш актуально ніж кредит"). ТОВ "Український Прогресивний Альянс" пропонує клієнтам безвідсоткові позики на придбання побутової техніки, автомобілів та нерухомості. ТОВ "Український Прогресивний Альянс" жодним чином не пов'язане з АТ "Ерсте Банк" та Erste Group", - ідеться у повідомленні.

"Лише Erste Group Bank AG володіє ексклюзивним правом на використання знаків "Ерсте Банк", "Эрсте Банк" та Erste Bank при здійсненні консультацій, страхової, фінансової та банківської діяльності, операцій з нерухомістю, а також виготовленні рекламної та друкованої продукції на території України", - наголосили у прес-службі.

Реклама:

Для фінансової безпеки клієнтів Ерсте Банк "наполегливо рекомендує користуватись послугами лише надійних та авторитетних фінансових установ, які мають необхідні ліцензії НБУ".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!