Митниця буде видавати електронні ключі безкоштовно

Вівторок, 14 лютого 2012, 09:10

Митниця безкоштовно видаватиме електронні ключі суб'єктам зовнішньоекономічної діяльності.

Про це заявив голова Держмитслужби Ігор Калєтнік на зустрічі з представниками Американської торгової палати, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Калєтнік розповів про першочергові завдання, які ставить перед собою Держмитслужба в 2012 році.

Зокрема, щодо наповнення державної скарбниці, зміни у нормативних та законодавчих актах та подальше спрощення умов ведення бізнесу.

Реклама:

Президент АТП Хорхе Зукоскі висловив задоволення тим, що всі зауваження представників Американської торгової палати були враховані при розробці та доопрацюванні нової редакції Митного кодексу.

Голова Держмитслужби висловив сподівання, що вже найближчим часом Верховна рада розгляне нову редакцію документа з усіма правками і подасть її на підпис президенту.

Таким чином, новий Митний кодекс може набути чинності вже в квітні-травні 2012 року.

Представники АТП також отримали відповіді щодо окремих аспектів декриміналізації товарної контрабанди, митного оформлення лікарських засобів і перспектив розвитку електронного декларування та електронного документообігу.

Зокрема, Калєтнік зазначив, що вже найближчим часом сертифікаційний центр відомства почне безкоштовно видавати електронні ключі, які можна буде використовувати не тільки для роботи з Держмитслужбою, але і з іншими державними органами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: