"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров зобов'язав міністрів особисто спілкуватися з журналістами

Понеділок, 13 лютого 2012, 15:48 -

На минулому засіданні Кабміну члени уряду отримали вказівку посилити системну роботу із засобами масової інформації з роз’яснення мети та змісту проведення соціально-економічних реформ.

Крім того, керівникам відомств поставлено завдання забезпечити особисте спілкування із журналістами з метою оприлюднення рішень, ухвалених урядом, передає департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабміну.

Для того, аби громадяни України мали змогу отримувати інформацію про роботу органів влади з перших вуст - безпосередньо від керівників міністерств і відомств - щосереди після завершення засідань уряду кожен міністр повинен ввести в постійну практику особисте спілкування з журналістами.

Місцем для проведення інтерв’ю та коментування діяльності уряду визначено хол біля прес-центру секретаріату Кабміну (6-й поверх, будинку уряду).

Реклама:

Після неодноразових зустрічей прем’єр-міністра Миколи Азарова з представниками мас-медіа, зокрема, головними редакторами ЗМІ, блогерами, глава уряду доручив забезпечити журналістів, які висвітлюють діяльність уряду, максимально зручними та комфортними умовами роботи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: