"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Олімпійці і Бубка вибирають найдорожчі яйця

Понеділок, 13 лютого 2012, 12:43

Державні установи та підприємства з 27 січня по 2 лютого уклали низку угод на постачання курячих яєць за суттєво різними цінами.

Про це повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

ДП "Об’єднання спортивно-господарських споруд" за 182 тис гривень придбало у ТОВ "ТЦ "Продсервіс" яйця по 12,80 гривні за десяток.

До цього держпідприємства віднесені існуючі олімпійські установи, що базуються в Києві –навчально-спортивний центр в Конча-Заспі, "Тенісні корти", "Атлет", "Крижинка" та інші.

Реклама:

Відділ освіти Волноваської райдержадміністрації Донецької області за 155 тис гривень придбав у ТОВ фірма "Монблан" яйця по 11,80 гривні за десяток.

До складу засновників фірми "Монблан" входить голова Національного Олімпійського комітету Сергій Бубка.

Також по 11,80 гривні за десяток. придбало яйця Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міськради у підприємця Чучкіна О.В. на загальну суму 260 тис. гривень.

Це значно дорожче від яєць, придбаних іншими державними установами.

Черкаська обласна психіатрична лікарня за 149 тис. гривень придбала яйця у ТОВ "Черкаська регіональна продовольча компанія" по 9,9 гривні за десяток.

КП "Кафе "Бістро" Алчевської міськради Луганської області за 185 тис. гривень придбало у ТОВ "Тріас-Трейд" яйця по 9,1 гривні за десяток.

Чернівецький міськвиконком за 428 тис. гривень придбав яйця у ТОВ "Наладка Комерц" ЛТД по 9 гривень за десяток.

Також по 9 гривень за десяток. придбала яйця Жовтневська виправна колонія (Харківська обл.) у ТОВ "ТПК "Атланта" на загальну суму 81 тис. гривень

Управління освіти Євпаторійської міськради АР Крим за 280 тис. гривень придбало у ТОВ "ТД "Чорномор "ОРГ" яйця по 8,9 гривні за десяток.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!