Суркісів офіційно не допустили до торгів за "Вінницяобленерго"

Понеділок, 13 лютого 2012, 09:44

Представники ПАТ "Львівобленерго" не були у понеділок допущені до участі у торгах з продажу 50% пакету акцій енергозабезпечувальної компанії "Вінницяобленерго".

За 15 хвилин до початку торгів представникам компанії був винесений документ з рішенням робочої групи конкурсної комісії, згідно з яким "Львівобленерго" не допускається до конкурсу на підставі повторної перевірки документів компанії, повідомляє УНІАН.

Документ датований 10 лютого.

Як прокоментував журналістам представник "Львівобленерго" Роман Сазонов, компанія має намір звернутися до суду із вимогою визнати результати сьогоднішнього конкурсу недійсними. При цьому він не виключив, що такий позов буде заявлений вже у першій половині дня.

Реклама:

Сазонов відзначив, що в обґрунтуванні позову буде зазначено, що дії конкурсної комісії є неправомірними, оскільки сьогоднішній конкурс не є новим конкурсом, а є перенесеним конкурсом з 3 лютого, до участі у якому компанія була допущена без зауважень з боку комісії.

Окрім того, у позові буде відзначено, що про рішення щодо недопуску до участі у торгах "Львівобленерго" було офіційно повідомлено лише за 15 хвилин до початку конкурсу, коли представникам компанії на руки під підпис був виданий відповідний документ.

Це, на думку Сазонова, значно звузило можливості компанії обстоювати свої інтереси в правовому полі згідно з чинним законодавством.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!