"Укрзалiзниця" виплатила 44 мільйони доларів за кредитом

П'ятниця, 10 лютого 2012, 17:50

"Укрзалiзниця" та залiзницi, що входять до неї, в лютому 2012 року своєчасно й у повному обсязi сплатили 44,1 млн доларів за кредитом Barclays bank.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу держмонополії.

"Для "Укрзалiзницi" фiнансова дисциплiна, вчасне та повне виконання своїх зобов'язань за розрахунками з фiнансовими установами, банками, лiзинговими компанiями та iншими iнвесторами є безумовним прiоритетом у роботi", - наголошується в прес-релiзi.

"Укрзалiзниця" також повiдомила, що в лютому Пiвденно-Захiдна залiзниця (ПЗЗ) своєчасно й у повному обсязi погасить 600 млн гривень українськiй дочцi ВТБ Банку.

Реклама:

Як повiдомлялося, у 2007 роцi "Укрзалiзниця" залучила синдикований кредит у розмiрi 550 млн доларів, органiзатором якого став Barclays bank.

Спочатку держадмiнiстрацiя планувала погасити його в 2011 роцi, проте в 2010 роцi домовилася з банком про реструктуризацiю позики до 2013 року, в зв'язку з чим обсяг виплат збiльшився на 52,3 млн доларів.

Пiвденно-Захiдна залiзниця залучала 600 млн гривень у ВТБ на фiнансування будiвництва залiзнично-автомобiльного мостового переходу через Днiпро в Києвi.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: