У Рябченка назвали претендентів на 50% "Вінницяобленерго"

Понеділок, 30 січня 2012, 16:19

ПАТ "Львівобленерго" (підконтрольне братам Ігорю і Григорію Суркісам), ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" (ЛЕО, підконтрольне бізнесменові Костянтину Григоришину) і ТОВ "ВС Енерджі Інтернейшнл Україна" (Київ) подали заявки на участь у приватизаційному конкурсі з продажу 50% акцій енергопостачальної компанії ВАТ "Вінницяобленерго".

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу Фонду держмайна.

"Рішення про допуск компаній до конкурсу буде оприлюднене пізніше", - відзначили у прес-службі.

Як повідомлялося, конкурс із продажу "Вінницяобленерго" відбудеться 3 лютого. Заявки на конкурс приймаються за сім днів до дати проведення конкурсу.

Реклама:

Початкова ціна продажу державного пакета акцій "Вінницяобленерго" складає 167,65 млн гривень.

Згідно з умовами, учасник конкурсу із придбання акцій енергопостачальної компанії повинен три останні роки або самостійно передавати та постачати електроенергію в обсязі мінімум 30% від обсягів виставленої на продаж обленерго, або володіти енергопостачальною компанією з такими обсягами постачання і передачі.

"Вінницяобленерго" експлуатує розподільні електричні мережі на території Вінницької області та надає послуги з транспортування та постачання електроенергії споживачам.

НАК "Енергетична компанія України" належить 25% акцій обленерго, ФДМ - 50%, Garensia Enterprises Limited (Кіпр) - 20,3% акцій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!