Ціна прибирання сміття на київському вокзалі завищена у 12 разів?

Понеділок, 30 січня 2012, 14:29

ДТГО "Південно-Західна залізниця" 20 січня за результатами тендеру уклало низку угод з ТОВ "Мастер Клін" на прибирання вокзального комплексу Київ-Пасажирський в 2012 році на загальну суму 10,21 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" в "Вісник державних закупівель".

Комплексне прибирання територій вокзального комплексу станції Київ-Пасажирський коштуватиме 8,05 млн гривень, миття фасадів будівель та скляних поверхонь два рази на рік – 0,42 млн гривень.

Комплекс послуг по збору, вивезенню сміття із урн та контейнерів по вокзальному комплексу до майданчика тимчасового зберігання сміття на господарському дворі коштуватиме 1,74 млн гривень.

Реклама:

На всіх тендерах постійним конкурентом фірми-переможця було ТОВ "Др. Рьодгер контракт клінінг", яке пропонувало послуги лише на один відсоток дорожче.

В тендері на прибирання територій та миття фасадів також взяло участь ТОВ "Імпел Гріффін Груп", відоме як прибиральник офісів "Дніпроенерго" Ріната Ахметова.

Пропозиція цієї фірми по прибиранню території вокзального комплексу у розмірі 666 тис гривень була в 12 разів дешевшою від "Мастер Кліну", а миття фасадів та скляних поверхонь "Імпел" пропонував за 197 тис гривень, або більш ніж вдвічі дешевше від майбутнього переможця.

Згідно з рішенням конкурсною комісії, дешева пропозиція "Імпел Гріффін груп" була відхилена через ненадання забезпечення пропозиції у розмірі 448 тис гривень, відсутність калькуляції по кожному виду послуг, окремі копії документів були не завірені нотаріально.

Це рішення комісія прийняла 23 грудня, хоча в протоколі розкриття пропозицій від 13 грудня зауважень щодо відсутності забезпечення пропозиції та інших докуменітв до "Імпел Гріффіну" не було.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!