У Криму хочуть продавати зерно через російську біржу

Вівторок, 3 січня 2012, 15:51

Міністерство аграрної політики і продовольства Криму включило до програми розвитку аграрного сектора Криму на 2012-2013 роки створення електронної торгової біржі для сільгоспвиробників.

Про це на засіданні постійної комісії Верховної ради Криму з бюджетної, економічної та інвестиційної політики повідомив міністр аграрної політики і продовольства Криму Валерій Кравець, повідомляє портал "Дело".

"Створення веб-порталу "Агросектор XXI століття"- 115 тис. гривень, створення електронної торгової біржі - 595 тис. гривень. Це потрібно для того, щоб кожен споживач сільгосппродукції міг увійти на цей портал і укласти договір на покупку тієї чи іншої продукції", - пояснив Кравець.

У свою чергу голова комісії Віталій Нахлупін відзначив, що для продажу сільгосппродукції можна скористатися існуючою російською біржею.

Реклама:

"У нас є пропозиція від найпотужнішої біржі Східної Європи - Російської торгової системи - створити тут торговельний майданчик. 85% казахського, я підкреслюю, зерна, реалізується через Російську торговельну систему. Вони запрошують нас другий рік", - поінформував Нахлупін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!