У Колеснікова анонсували тотальні перевірки перевізників

Вівторок, 3 січня 2012, 15:34

У першому кварталі 2012 року Міністерство інфраструктури перевірить 365 ліцензіатів, які здійснюють вантажні та пасажирські перевезення автомобільним транспортом у внутрішньому та міжнародному сполученні.

План перевірок затверджений наказом Головавтотрансінспекції № 280 від 21 грудня 2011 року, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу міністерства.

Територіальними управліннями Головавтотрансінспекції в АР Крим, областях та Києві розроблені регіональні графіки перевірок ліцензіатів.

Отже, у січні-березні 2012 року буде проконтрольовано діяльність 24 і 25 автоперевізників Донецької та Харківської області відповідно.

Реклама:

По 20 перевізників фахівці Головавтотрансінспекції перевірять у Дніпропетровській області та Закарпатті, 19 - у Луганській, по 18 у Києві та Київській області, 17 - у Хмельницькій, 16 - у Криму, 15 - в Чернівецькій області, 14 - в Івано-Франківській, 13 - в Чернігівській.

По 10 ліцензіатів перевірять у Вінницькій, Волинській, Запорізькій, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Херсонській, Черкаській областях.

У Севастополі Головавтотрансінспекція проконтролює роботу п'яти автомобільних перевізників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: