Coca-Cola увіллє в економіку Мексики понад мільярд доларів

Неділя, 29 січня 2012, 12:01

Компанія Coca-Cola вкладе в економіку Мексики більше 1 млрд доларів протягом 2012 року.

Про це заявив президент Мексики Феліпе Кальдерон за підсумками зустрічі з керівництвом компанії в швейцарському Давосі, передають "Ведомости".

Як повідомляє прес-служба президента Мексики, мова йде про пакет інвестицій в розмірі 5 млрд доларів протягом п'яти років, причому один мільярд буде інвестовано вже 2012 року.

"Без всякого сумніву, такий великий обсяг інвестицій дасть серйозний поштовх розвитку економіки нашої країни і створить нові робочі місця для мексиканців", - підкреслив Кальдерон.

Реклама:

За словами глави держави, Coca-Cola вже створила в Мексиці 90 тис прямих робочих місць, ще близько 800 тис осіб зайнято в супутніх галузях економіки.

"З новими інвестиціями компанії число прямих робочих місць, створених нею, перевищить 100 тис", - упевнений Кальдерон.

Два дні тому президент Мексики оголосив також про нові інвестиції в економіку країни з боку автомобільного гіганта Nissan, який має намір вкласти в будівництво нового заводу по збірці автомобілів в Мексиці два мільярди доларів.

Всього, за оцінкою Кальдерона, за останні п'ять років Мексика отримала у вигляді прямих іноземних інвестицій понад 106 млрд доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!