Всі реформи проходять в контексті євроінтеграції - Янукович

П'ятниця, 27 січня 2012, 13:57

Президент Віктор Янукович наголосив на незмінності стратегічного курсу України на інтеграцію в європейське співтовариство.

Про це він заявив в Давосі на зустрічі із засновником Всесвітнього економічного форуму Клаусом Швабом, передає "Інтерфакс-Україна".     

"Усі реформи, які ми здійснюємо, проходять під кутом євроінтеграції. Це гармонізація українського законодавства до європейського, всебічний комплексний підхід до глобальних реформ - велика робота, яка в Україні за 20 років незалежності не проводилася", - сказав Янукович.      

"Виклики, які дає нам цей час, - непрості, і на них треба шукати гідну відповідь. Створення відповідних умов дозволяє почути позиції партнерів, подивитися на короткострокову перспективу і спланувати стратегію в різних напрямках", - зауважив президент.

Реклама:

Безумовно, додав Янукович, йдеться про непросту роботу, при реалізації якої України долає певні перешкоди.

"Наші наміри рішучі, є політична воля, і ми впевнено йдемо цим шляхом", - підкреслив він.

Зі свого боку засновник ВЕФ висловив упевненість, що під керівництвом Януковича Україна досягне прогресу у своїх євроінтеграційних прагненнях.

Шваб запевнив, що ВЕФ буде продовжувати співпрацю з Україною та підтримувати її євроінтеграційні кроки.

"Я знаю про ваші зусилля, спрямовані на підтримку добросусідських відносин з усіма країнами", - сказав засновник Всесвітнього економічного форуму та висловив упевненість, що Україна може грати важливу роль в європейському регіоні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: