"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович у Давосі виступить на Енергетичному саміті

Понеділок, 23 січня 2012, 18:33

25-27 січня 2012 року відбудеться робочий візит президента Віктора Януковича до Швейцарії для участі у заходах Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ) у Давосі.

Про це повідомив глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, йдеться у повідомленні прес-служби президента.

У ході роботи цьогорічного засідання ВЕФ, темою якого є "Глобальні трансформації: формування нових моделей", передбачається окреслити нові концептуальні схеми взаємодії та сприяти організації спільної роботи щодо нових ризиків і можливостей.

Як повідомив Льовочкін, лейтмотивом відвідання главою держави цьогорічного засідання ВЕФ стане енергетична проблематика - ключовий аспект національної безпеки та економічного розвитку країни в нинішніх умовах.

Реклама:

За словами Льовочкіна, 26 січня президент виступить на сесії Енергетичного саміту "Енергетика задля економічного зростання", 27 січня в рамках цього ж заходу візьме участь у інтерактивній дискусії на тему: "Нова енергетична архітектура: Можливе та ефективне перетворення".

Під час згаданих сесій розглядатиметься спектр питань сучасної світової енергетичної архітектури, зокрема напрямки гарантування енергетичної безпеки Європи, забезпечення надійного та конкурентоспроможного постачання енергоносіїв, актуальні питання енергетичної безпеки України, геополітичні аспекти енергетичної політики, а також розвиток альтернативної енергетики.

Глава держави представить у своїх виступах бачення України щодо розвитку нових моделей взаємодії в енергетиці.
27 січня Янукович виступить у Давосі на восьмій українській ланч-конференції "Шляхи майбутнього розвитку".

Під час цього традиційного заходу, повідомив главаАП, планується у неформальній обстановці, за участю політиків та бізнесменів, обговорити широке коло питань розвитку Європейського проекту, зокрема потенціал України для об’єднання зусиль Великої Європи в подоланні сучасних викликів і розбудові конструктивних відносин.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!