"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Путін обіцяє виборцям, що через три роки "затягне" Україну в Євразійський союз

Понеділок, 16 січня 2012, 12:45

На передвиборчому сайті Володимира Путіна наводиться прогноз, згідно з яким Україна через 3 роки буде в Євразійському союзі.

На передвиборчому сайті Володимира Путіна www.putin2012.ru розміщена інформація, згідно якої 2015 можливо стане роком "створення Євразійського союзу між Росією і рядом республік пострадянського простору, включаючи Казахстан, Білорусію і Україну", передають "Комментарии".

Нагадаємо, що в статті в газети "Известия" від 3 жовтня 2011 року, в якій Володимир Путін озвучив ідею створення Євразійського союзу, як "одного з полюсів сучасного світу", немає жодної згадки про Україну.

А вже 18 листопада в Москві лідери Росії, Білорусії і Казахстану підписали декларацію про створення Євразійського союзу.

Реклама:

Також цікаво, що на сайті "Вікіпедії" в статті, присвяченій вказаному міждержавному утворенню, наводиться карта майбутніх членів союзу без вказівки джерела інформації.

Згідно з картою, кандидатами членами союзу (крім трьох вищевказаних країн, що підписали декларацію) вказані Киргизія і Таджикистан, а в якості можливих кандидатів - Україна, Узбекистан, Туркменістан і Монголія.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!