Янукович у 2012 знову "займеться" реформами

П'ятниця, 13 січня 2012, 15:01

Президент Віктор Янукович визначив три головних акценти у проведенні реформ у 2012 році.

Про це  повідомив представник президента у парламенті Юрій Мірошниченко, передає DT.UA.

За його словами, президентом визначено три пріорітети: це міжсекторальна координація реформ в 2012 році; це перенесення акценту (реалізації реформ) з центру на регіони; це критерії оцінки, виходячи вже з покращення якості життя громадян України.

Представник президента у ВР підкреслив, що у 2012 році реформування здійснюватиметься за такими напрямами: енергетичний сектор, питання дерегуляції, розвитку підприємництва та надання адмінпослуг; сфера освіти і розвиток науково-технічної галузі; міжнародна економічна інтеграція, соціальна сфера; державні фінанси та управління; фінансовий сектор, сільське господарство і ринок землі, ЖКГ, медичне обслуговування; приватизація та управління державною власністю; розвиток транспортної інфраструктури; національні проекти.

Реклама:

"Ось 14 напрямків реформ, які будуть у фокусі уваги і президента, і парламенту, і Кабміну. Якщо у 2011 році акцент було зроблено безпосередньо на механізмах реформування окремих галузей, то 2012 рік буде ставити за мету вже міжсекторальну координацію. Зміщується акцент на поєднання і узгодження реформ між собою", — підкреслив Мірошниченко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: