"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Регіонали вирішили не поспішати із законом про ринок земель

Четвер, 12 січня 2012, 13:15

Регіонали не мають наміру поспішати із законом про ринок земель і не бачать необхідності розглядати його цього пленарного тижня.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу у четвер, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Що стосується закону про ринок земель, ми нікуди не поспішаємо. Наше завдання - зробити документ, який не викликав би нарікань ні у кого. І фахівці працюють в цьому напрямку", - сказав Єфремов.

Депутат зазначив, що у середу профільний комітет з питань аграрної політики, засідаючи до пізньої ночі, розглянув всі 1032 поправки, які були подані до цього законопроекту.

Реклама:

Єфремов підкреслив, що було враховано багато з них, зокрема, 55% поправок опозиції.

"Але оскільки багато роботи у юридичного управління та науково-експертного управління, для того, щоб цей закон ще раз вивчити, щоб не було якихось там нестиковок, ми не бачимо необхідності його розгляду поточного тижня", - сказав він.

"Іде нормальна робота, кожен бажаючий ще може включитися в цю роботу, і через три тижні, коли почне працювати наступна сесія, я думаю, у нас будуть всі можливості і буде готовий документ, який не буде викликати ніяких нарікань", - підсумував депутат.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!