Канадці передали частину видобутку в Україні кіпрській компанії

Середа, 11 січня 2012, 09:29

Канадська компанія Transeuro Energy Corp. повідомила про підписання остаточних угод з кіпрською компанією Honoratus Investments, створеною з метою інвестування в сектор розвідки і видобутку в Україні.

Honoratus контролюється компанією Golden State Resources Ltd., головний офіс якої розташований в м.Перт в Австралії, повідомляє портал "Українська енергетика".

Golden State Resources взяла на себе всі фінансові та операційні зобов’язання Honoratus за угодою про передоручення виконання робіт.

Основними умовами угоди є буріння свердловини глибиною приблизно 4000 м (має бути розпочате до 30 червня 2012 року) та виконання інших інвестиційних зобов’язань ліцензії.

Реклама:

Якщо відбудеться комерційне виявлення на першій свердловині, Honoratus буритиме другу (початок - до 15 травня 2016 року, коли закінчується п'ятирічний термін ліцензії).

Transeuro передасть Honoratus право власності на 85% холдингової компанії East Crimea BV, яка має Угоду про спільну діяльність щодо газового родовища Поворотне в Східному Криму.

Honoratus виплатить до 1,5 млн доларів для покриття витрат Transeuro на ліцензію.

Завершення угоди очікується до кінця січня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: