Бахматюк другий у світі з виробництва яєць

Понеділок, 5 грудня 2011, 17:08

Агрохолдинг "Авангард" Олега Бахматюка став другим у світі з виробництва яєць і яєчних продуктів.

Про це йдеться у повідомленні провідного фахового видання в галузі птахівництва World Poultry (Нідерданди), передає "Дело".

"Авангард" посів друге місце після американської компанії Cal-Maine Foods, яка має більшу кількість поголів'я курей (29 млн), ніж в українського виробника (22 млн).

"Авангард" стає сильним гравцем на ринку яєць "("Avangard emerges as a world force in eggs"), - пише в своїй статті відомий у США доктор Симон Шейн (Dr. Simon M. Shane), спеціаліст з виробництва курятини і питань яєчної промисловості, професор департаменту епідеміології і громадського здоров'я Університету Луїзіани.

Реклама:

"Головний успіх "Авангарду"- виробництво продукції високої якості за доступними цінами. "Авангард" послідовно впроваджує найсучасніші технології та управлінські програми для досягнення оптимальної продуктивності на рівні батьківського та комерційного поголів'я, а також подальшої переробки яєць", - зазначає доктор Шейн.

"Головною складовою нашої роботи є розширення і модернізація власного виробництва", - повідомила в зв'язку з цим генеральний директор "Авангарду" Наталія Василюк.

"Починаючи з 2010 року, ми реалізуємо два найбільш масштабні проекти на території Євразії з виробництва яєць –"Авіс" і "Чорнобаївське", що дозволить "Авангарду" стати компанією номер один у світі, виробляти 8,2 млрд. штук яєць на рік , а також мати поголів'я 29 млн», - підкреслила вона.

Якщо протягом останніх років компанія приділяла увагу проектам залучення фінансування та розширення виробничих потужностей, то сьогодні вона ініціює програму агресивного маркетингу.

Агрохолдинг "Авангард" є виробником яєць і яєчних продуктів в Україну, його частка становить 43% від усього промислового виробництва яєць і 97% в українському експорті яєчних продуктів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: