"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Прибутки банку сина Януковича зросли в 20 разів, а активи на 136%

Четвер, 29 грудня 2011, 18:06

Банк Олександра Януковича – "Всеукраїнський банк розвитку" (голова правління – Валентина Арбузова, мати голови Нацбанку) – за три квартали наростив активи на 136%, а прибуток в 20 разів у порівнянні з аналогічним періодом 2010 року.

Про це пише "Forbes-Україна", передають "Наші гроші".

Як пише видання, більший прогрес в цей період був тільки у кептивних "Банку ¾" та "Авант-банку".

Активи всієї банківської системи України в цей період зросли лише на 10%, а у кількох найбільших банків – Укрсіббанку, Укрсоцбанку, "Фінанси і кредит", "ОТП банку" – навіть знизились.

Реклама:

При цьому Олесандр Янукович за рік втричі збільшив статутний капітал банку, вливши в нього 200 млн гривень.

Автор матеріалу даного матеріалу Олена Шкарпоава підкреслює, що Банківський бізнес старошого сина президента Олександра Януковича швидко прогресує.

Інша фінаустанова Януковича молодшого - "Українській бізнес банк" за три квартали 2011 року збільшила свої активи на 25% до 3 млрд гривень. Банк має 67 відділень, більшість яких знаходиться в Донецькій обл.

"Українській бізнес банк", який належить Олександру Януковичу, планує обладнати податкові інспекції по всій Україні терміналами для прийому податкових платежів. В чотирьох податкових інспекціях Донецьку такі апарати вже встановлено. Поки це плани, а наразі більш відомий інший улюблений маркетинговий крок Укрбізнесбанку – цілодобове обслуговування клієнтів на АЗС. Таких точок вже відкрито 16 на автозаправках Донецької та Полтавської областей", - йдеться у статті.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!