"Дніпроенерго", "Донецькобленерго" і "Закарпаттяобленерго" цікавляться 10 компаній

П'ятниця, 16 грудня 2011, 12:01

По три компанії звернулися до Фонду держмайна (ФДМ) України для ознайомлення з умовами приватизації енергогенеруючої компанії "Дніпроенерго" (Запоріжжя) та енергопостачальної компанії "Донецькобленерго", чотири - для ознайомлення з умовами приватизації енергопостачальної компанії "Закарпаттяобленерго".

Про це йдеться у повідомленні ФДМ, передає "Інтерфакс-Україна".

Конкурси з продажу 25% акцій енергогенеруючої компанії ПАТ "Дніпроенерго" (Запоріжжя) і 40,061% акцій обласної енергопостачальної компанії ПАТ "Донецькобленерго" відбудуться 11 січня 2012 року.

Конкурс з продажу 50% акцій обласної енергопостачальної компанії "Закарпатттяобленерго" відбудеться 20 січня 2012 року.

Реклама:

Початкова ціна продажу 1 млн 491,858 тис акцій "Дніпроенерго" становить 1,174 млрд гривень, 26 млн 246,875 тис акцій "Донецькобленерго" – 449,5 млн гривень, 62 млн 301,621 тис акцій "Закарпаттяобленерго" - 135 млн гривень.

Нагадаємо, учасник конкурсу щодо купівлі акцій "Дніпроенерго" має три останні роки або сам виробляти електроенергію в обсязі мінімум 30% від обсягу виробництва "Дніпроенерго", або володіти такою компанією-виробником електроенергії.

Для участі в конкурсі з приватизації "Донецькобленерго" і "Закарапттяобленерго" покупцеві необхідно три останні роки або самостійно передавати та постачати електроенергію в обсязі мінімум 30% від обсягів відповідного обленерго, або володіти енергопостачальною компанією з такими обсягами постачання і передачі.

Для "Дніпроенерго" діє також умова про поставку на ТЕС не менше 70% вугілля українського походження.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!