Закарпатським обленерго цікавляться дві компанії

Четвер, 15 грудня 2011, 18:51

Дві компанії звернулися до Фонду держмайна для ознайомлення з умовами приватизації енергопостачальної компанії ПАТ "Закарпаттяобленерго" (Ужгород).

Про це поінформував голова відомства Олександр Рябченко, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Поки дві компанії звернулися по документацію щодо "Закарпатттяобленерго", - сказав він.

Як повідомлялося, ФДМ 20 січня 2012 року проведе приватизаційний конкурс з продажу 50% акцій обласної енергопостачальної компанії "Закарпатттяобленерго".

Реклама:

Початкова ціна пакета становить 135 млн грн., крок її збільшення - 1,4 млн грн.

Крім того, переможець повинен буде внести інвестиції в розмірі 5 млн грн. відповідно до концепції розвитку підприємства.

Згідно з умовами конкурсу, затвердженого розпорядженням Кабінету міністрів від 2 листопада, учасник конкурсу з придбання акцій обленерго повинен три останніх роки або самостійно передавати та постачати електроенергію в обсязі, мінімум, 30% обсягів "Закарпаттяобленерго", або володіти енергопостачальною компанією з такими обсягами поставки та передачі.

"Закарпаттяобленерго" експлуатує розподільні електричні мережі, розташовані на території Закарпатської області. Надає послуги з транспортування та постачання електроенергії.

НАК "Енергетична компанія України" належить 25% акцій "Закарпаттяобленерго", VS Energy International NV (Нідерланди) - 10,53% акцій АТ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!